Luova Lava Lapsille -leirit 2024

Luova lava -toiminta on Nuorisoseurojen esittävien taiteiden päiväleiri- ja kerhotoimintaa alakouluikäisille lapsille, jossa sisältönä on pääosin teatteri, tanssi ja musiikki. Osallistujien oma luovuus ja osallisuus ovat keskeisiä toiminnan elementtejä. Luova lava on matalan kynnyksen taidetoimintaa – osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta taiteen harrastamisesta. Tärkeintä on osallistujien oma innostus!


Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu leirille klikkaamalla valitsemaasi leirin linkkiä. Ilmoittautuminen on sitova, pois lukien sairastuminen. 


Luova lava -leiri Luopajärven nuorisoseuralla Pohjolassa, Jalasjärvellä. 11.-12.6.2024 Ilmoittautuminen 31.5. mennessä!


Luova lava -leiri Ylistaron Kainaston nuorisoseuralla, Ylistarossa. 17.-20.6.2024. Ilmoittautuminen 31.5. mennessä!


Laadukas leiri

Leirin ohjaa taiteen alan ammattilainen tai opiskelija. Leirillä käytetyt taiteiden menetelmät vahvistavat lapsen mielikuvituksen kehittymistä, luovuutta ja onnistumisen kokemuksia. Leirit toteutetaan noudattaen Nuorisoseurojen arvoja yhteisöllisyys, osallisuus ja yhdenvertaisuus. Leirit ovat kiusaamis- ja syrjintävapaata aluetta!

Turvallisuus

Leirillä huomioidaan tarkasti valtioneuvoston antamat koronatilanteeseen liittyvät  turvallisuusohjeet ja hygieniaohjeistukset.  

Leirien osallistujat on vakuutettu tapaturman varalta. Leirien toiminta on kuitenkin turvallista ja tapaturmien riskit on minimoitu. Leirillä on aina vastuussa aikuinen ohjaaja ja mukana on apuohjaaja.

Lisätiedot

Marja Palo 045 119 5319 

marja.palo@nuorisoseurat.fi