Yhteistyökumppanit ovat tärkeä osa Improliigan mahdollistamisessa. Tänä vuonna Improliigaa mukana tukemassa:

Seinäjoen Ammattikorkeakoulu  

SeAMKin Liiketoiminta- ja Kulttuuriyksikkö on mukana tukemassa Improliiga 2021-tapahtumaa. Seinäjoen ammattikorkeakoulu nousi Suomen parhaaksi ammattikorkeakouluksi valtakunnallisen valmistumisvaiheen opiskelijapalautekyselyn tuoreissa tuloksissa.  
"EP:n nuorisoseuran kanssa yhteistyö on jatkunut jo pitkään; Improliigaakin on yhdessä väännetty jo usean vuoden ajan, taitaa olla 5 tai 6 kerta. Nuorisoseura tarjoaa joka vuosi harjoittelupaikkoja kulttuurituottajille. Harjoittelut siellä avaavat opiskelijoille hienosti yhtä kulttuurituottajan työkenttää. Arvostan kovasti myös sitä, että Sanna oli mukana myös tämän nykyisen opetussuunnitelman synnyttämisessä yhtenä työelämäraadin edustajana.”
- Esa Leikkari, koulutuspäällikkö 

 

 
Etelä-Pohjanmaan Liitto logo

Etelä-Pohjanmaan Liitto

Etelä-Pohjanmaan liitto on aluekehitysorganisaatio, jonka tehtäviin kuuluu myös kulttuurin kehittäminen. Tutustu asiaan lisää Etelä-Pohjanmaan liiton nettisivuilla: https://epliitto.fi/kulttuurin-kehittaminen/   

Täältä löytyy Etelä-Pohjanmaa uudistunut tapahtumakalenteri: http://www.epkalenteri.fi/ 
Eepee logo

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa

Eepee on tosi laajasti mukana Seinäjoen ammattikorkeakoulun toiminnassa, tuemme opintoprojekteja rahallisesti ja meillä on paljon opiskelijoita suorittamassa harjoitteluaan. Olemme myös saaneet opiskelijoista harjoittelun kautta pysyviin työsuhteisiin henkilökuntaa. 
- Tuula Rajala, asiakkuuspäällikkö

Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan YouTube-kanavalla on julkaistu monia videoita tähän liittyen. Eräs niistä on Eepee tekee hyvää-video, jossa  SeAMkin opiskelija kertoo opiskelustaan ja työstään Eepeessä. 
LähiTapiola etelä-Pohjanmaa

LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa 

Myös LähiTapiola on ollut aikaisemminkin tukemassa Improliigaa – ja tänäkin vuonna tämä yritys on mukana mahdollistamassa kilpailua!  


Suomalainen kirjakauppa logo

Suomalainen Kirjakauppa Seinäjoki

“Suomalainen Kirjakauppa aloitti toimintansa Seinäjoella vuonna 1990. Myymälä sijaitsee kaupungin sydämessä, kauppakeskus Epstorilla. Tyylikkäässä ja avarassa myymälässä on laaja valikoima sekä kirjoja että toimistotuotteita. Lisäksi mm. laadukkaita taide- ja askartelutarvikkeita ja vaihtuva valikoima sisustustuotteita. Suomalainen Kirjakauppa on erikoisliike, jonka henkilökunta tykkää palvella asiakkaita ja tarjota heille kaikkiin tilanteisiin sopivia tuotteita. Myyjän työ on mukavaa, onhan se omalla tavallaan improvisointiakin 🙂 

- Nina Leppänen, myymäläpäällikkö 
Seinäjoen Energia logo

Seinäjoen Energia

Seinäjoen Energia on mukana jokaisen arjessa ja tarjoamme hyvinvoinnin avaimet eli lämmön, sähkön ja veden edullisesti. Toimintamme perustana ovat paikallisuus, toimitusvarmuus sekä kustannustehokkuus. Yhtiömme arvojen mukaisesti tavoittelemme yhdessä menestymistä, vastuullisuutta ja hyvinvointia. Olemme paikallinen yhtiö, jonka toimialue on Seinäjoki, Ylistaro ja Peräseinäjoki - ja paikallinen on aina kotiinpäin! 

Valkoinen Puu

“Lämpimästi tervetuloa herkuttelemaan Valkoiseen Puuhun!”

- toivottaa Valkoisen Puun markkinointipäällikkö Sirkku Ylikoski


Namitupa Logo


Namitupa – pieni perinteinen karamellitehdas

"Pieni jämäkästi perinteinen karamellitehdas. Vaikka Namituvalla tehdään monipuolisesti hyvää, niin salmiakeistahan tehdas tunnetaan!" 


YHTEYSTIEDOT

Jenna Kansanoja, vastuutuottaja
jenna.kansanoja@seamk.fi
puh.  044353 7252