KUVA LIISA KARLING

Inga Sulin

Improliigan päätuomari Inga Sulin nousi julkisuuteen laulajana, mutta uudempi sukupolvi tuntee Sulinin parhaiten tv-sarjoista. Hän on näytellyt muun muassa Uusi Päivä-sarjassa. 

Asko Peltola

Improliigan tämän vuoden tuomaristossa nähdään Asko Peltola. Asko on maakuntajohtaja, luomuviljelijä ja monipuolisen eteläpohjalaisen kulttuurin kuluttaja Lapuan Tiistenjoelta. 

Juulia Soidinaho

Soidinaho on seinäjokisen Improaallon näyttelijä ja ryhmän ruoska. Juulia pitääkin erityislaatuisen miessakin kurissa ja nuhteessa, huumoria unohtamatta. Soidinaho tunnetaan myös teatteriohjaajana ja käsikirjoittajana. Hänen käsissään on syntynyt muun muassa Rakkaudesta rokkiin -Provinssimusikaali ja Suljetut ovet museodraamakierros. Soidinaho johtaa Teatteri Hysteriaa, toimii Kulttuurikollektiivi Sillan projektipäällikkönä, opettaa Seamkissa draamalähtöisiä menetelmiä ja ohjaa maakunnan harrastajateattereissa aina kun ehtii. Lisäksi lähes kymmenen vuoden ajan, Juulia on opettanut improvisaation saloja erilaisille ryhmille. 

Jaakko Seppä

Improliigan juontajana toimii tänä vuonna kulttuurikentän moniottelija  
Jaakko Seppä. Jaakko on toiminut teatterin parissa vuodesta 2004 saakka. Hänen repertuaaristaan löytyykin niin musikaaleja, draamaa, kameratöitä kuin stand up-komikkaakin, improvisaatiota unohtamatta!  
Viimeisimpiä esiintyjän töitä ovat esimerkiksi suursuosion saavuttanut etelä-pohjalainen Kasino-elokuva. Etelä-Pohjanmaan Improliiga on Jaakolle läheinen tapahtuma, hän on ollut mukana kisaamassa vuonna 2017, tapahtuman vastuutuottajana 2018 sekä myös tuomaroimassa 2019.