Luova Lava Lapsille -leirit kesällä 2021

Luova lava -toiminta on Nuorisoseurojen esittävien taiteiden päiväleiri- ja kerhotoimintaa, jossa sisältönä on pääosin teatteri, tanssi ja musiikki. Osallistujien oma luovuus ja osallisuus ovat keskeisiä toiminnan elementtejä. Luova lava on matalan kynnyksen taidetoimintaa – osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta taiteen harrastamisesta. Leireillä  etukäteen suunnitellun ohjelman ja omaehtoisen esityksen harjoittelun lisäksi on tilaa myös lasten ja nuorten omaehtoiseen luovaan toimintaan. Tärkeää on osallistujien oma innostus ja omaehtoinen toiminta. Mitään kokemusta tai taitoa musiikista, tanssista tai teatterista ei tarvita – innostus riittää!


Leirin hinta

Viiden päivän mittaisen päiväleirin hinta on 51,50 euroa (sis. ohjelman, vakuutuksen, t-paidan sekä lämpimän ruuan ja välipalan päivittäin). Leirimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Kulttuuribuumi2-hankkeen järjestämille leireille (Laihia ja Isokyrö) ei ole osallistumismaksua. Näille leireille Etelä-Pohjanmaan Nuorisoseura järjestää ruokailun, jonka hinta on 25€/osallistuja. Leiripaidan voi ostaa erikseen hintaan 10€/paita.

Turvallisuus

Leirillä huomioidaan tarkasti valtioneuvoston antamat koronatilanteeseen liittyvät  turvallisuusohjeet ja hygieniaohjeistukset.  

Leirien osallistujat on vakuutettu tapaturman varalta. Leirien toiminta on kuitenkin turvallista ja tapaturmien riskit on minimoitu.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu leirille klikkaamalla valitsemasi leirin mainosta alla. Ilmoittautuminen on sitova, poislukien sairastuminen ja koronakaranteeni.

Lisätiedot

Sanna Kivilahti 045 119 5319 

sanna.kivilahti@nuorisoseurat.fi