Luova Lava Lapsille -leirit 2020

Luova lava -toiminta on Nuorisoseurojen esittävien taiteiden päiväleiri- ja kerhotoimintaa, jossa sisältönä on pääosin teatteri, tanssi ja musiikki. Osallistujien oma luovuus ja osallisuus ovat keskeisiä toiminnan elementtejä. Luova lava on matalan kynnyksen taidetoimintaa – osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta taiteen harrastamisesta. Leireillä  etukäteen suunnitellun ohjelman ja omaehtoisen esityksen harjoittelun lisäksi on tilaa myös lasten ja nuorten omaehtoiseen luovaan toimintaan. Tärkeää on osallistujien oma innostus ja omaehtoinen toiminta. Mitään kokemusta tai taitoa musiikista, tanssista tai teatterista ei tarvita – innostus riittää!

Tänä vuonna päiväleirejä järjestetään kolmella paikkakunnalla: tanssileiri Laihialla 1.-5.6. (klo 9-15) teatterileiri Ylistarossa 8.-12.6. (klo 10-15) sekä Luontoteemainen leiri Lehtimällä 15.-18.6. (klo 10-15, 30 €)

Viiden päivän mittaisen päiväleirin hinta on 50 euroa (sis. ohjelman, vakuutuksen, t-paidan sekä lämpimän ruuan ja välipalan päivittäin). Leirimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Leirillä huomioidaan tarkasti valtioneuvoston

antamat koronatilanteeseen liittyvät 

turvallisuusohjeet ja hygieniaohjeistukset.  


Ilmoittautuminen on sitova!  

Lisätietoja:

Manar Ameli 045 119 5319 

manar.ameli@nuorisoseurat.fi.

Ilmoittaudu leirille klikkaamalla leirin mainosta!

Tanssileiri, LAIHIA 

Teatterileiri, YLISTARO

Luovuutta luonnosta! Lehtimäki