Luova Lava päiväleirit 2020

Luova lava -toiminta on Nuorisoseurojen esittävien taiteiden leiri- ja kerhotoimintaa, jossa sisältönä on pääosin teatteri, tanssi ja musiikki. Osallistujien oma luovuus ja osallisuus ovat keskeisiä toiminnan elementtejä. Luova lava on matalan kynnyksen taidetoimintaa – osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta taiteen harrastamisesta.

Teatteripainotteinen Luova lava -leiri järjestetään Ylistarossa 8.-12.6.2020 8-12-vuotiaille Ylistaron Kainaston Nuorisoseuralla.  Leiriaika on päivittäin klo 10-15. Leireillä on etukäteen suunnitellun ohjelman ja omaehtoisen esityksen harjoittelun lisäksi tilaa myös lasten ja nuorten omaehtoiseen luovaan toimintaan. Tärkeää on osallistujien oma innostus ja omaehtoinen toiminta. Mitään kokemusta tai taitoa musiikista, tanssista tai teatterista ei tarvita – innostus riittää! 

Leirillä huomioidaan tarkasti valtioneuvoston antamat koronatilanteeseen liittyvät turvallisuusohjeet ja hygieniaohjeistukset.  

Ylistarossa leiriohjaajana toimii teatterin ammattilainen Jaana Jokinen. Yhden viikon leirin hinta on 50 euroa (sis. ohjelman, vakuutuksen, t-paidan sekä lämpimän ruuan ja välipalan päivittäin). Leirimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. 

Osallistujamaksu 50,00 €

Peruutusehdot: Ennen 3.6. peruutetusta leiristä emme veloita ylimääräisiä kuluja ja maksua palautetaan. Mikäli peruutus tapahtuu sen jälkeen veloitamme puolet leirin hinnasta 25 €. Peruutukset ja muut muutokset tulee tehdä osoitteeseen manar.ameli@nuorisoseurat.fi.

Mikäli leiri joudutaan perumaan koronavirustilanteen vuoksi järjestäjän toimesta, leirimaksu palautetaan kokonaan.

Ilmoittaudu Ylistaron Kainaston Nuorisoseuralla järjestettävälle leirille tästä
Ilmoittautuminen 3.6.2020 mennessä

Tiedustelut 
Manar Ameli 0451195319
manar.ameli@nuorisoseurat.fi

Ohjaaja,
Jaana Jokinen 0404147075
ana.jokinen110@gmail.com